Menu
Gildia Pióra na Patronite

wbiłem się aż na wylot

którzy przyparli otchłań do muru,
nie potrzebują gorących słońcem ścian.
ciepło nam w nocy bez dachu nad głową,
lecz któż uwierzyć by w to miał?

słowem się nie odezwę ku skardze,
by karmić wilki z mego małego lasu.
posadziłem tu oddech - odrobinę bardziej.
pochowałem w nim śmierć i nie liczę czasu.

i nie potrzebuję dotykać, by kochać.
w wielkim słowniku chować obu dłoni.
postawiłem swój świat na głowie.
bo to jedyna kula, która trafia do mej skroni.

14 257 wyświetleń
276 tekstów
32 obserwujących
  • .Rodia

    13 June 2014, 18:07

    właściwie to można tak powiedzieć, że siebie bardzo rozpuściłem he he
    lubię mówić, że nie lubię komplementów ;D

  • giulietka

    13 June 2014, 18:02

    Ty i tak jesteś rozpuszczony;p
    na nigdy też dobry termin, mi pasuje

  • .Rodia

    13 June 2014, 18:00

    myślałem że poschlebiasz mi jeszcze heh

    oj, nawet na nigdy temat

  • giulietka

    13 June 2014, 17:57

    to chyba dobrze, za dużo byś widział;)
    a to temat nie do rozwijania
    przynajmniej nie na dziś

  • .Rodia

    13 June 2014, 17:43

    nie widzę powiązania pomiędzy moją a twoją wypowiedzią
    ale jeżeli już, to pewnie przy okazji [;

  • giulietka

    13 June 2014, 09:14

    a Ty masz niebywały talent do czytania kobiet;)
    pozdr.

  • .Rodia

    12 June 2014, 20:04

    ale ty lubisz tego uwodzicielskiego hłaskę he he
    miłego miłego [;

  • giulietka

    12 June 2014, 20:00

    liczby pojedyncze to jedyne liczby, które do mnie przemawiają
    zwłaszcza w takim wydaniu

    postaram się obejrzeć
    jak minie mi telewizyjne ADHD
    na razie wracam do Hłaski
    miłego

  • .Rodia

    12 June 2014, 19:55

    ano ;D

    ale dobrze mi z tym jest [;
    "my, liczby pojedyncze
    o ciemnych charakterach
    niedopałki na drodze porozrzucane
    wypaleni przez cudze nałogi... etc etc... niby nie wygląda to dobrze, ale liczby pojedyncze z górnej póki też są potrzebne he he

    obejrzyj sobie "samotność liczb pierwszych"

  • giulietka

    12 June 2014, 19:51

    na pewno nie do pary:)