Menu
Gildia Pióra na Patronite

My

Księżyc zachodzi chmurami jak
My.
Coraz bardziej go nie czuć.
Coraz bardziej nie widać.
Tylko deszcz wspomnień gra
melodie przeszłości.
Nie widać go już wcale,
jak
Nas.

4544 wyświetlenia
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!