Menu
Gildia Pióra na Patronite

nocą..

Księzyc lśni
A w jego blasku
Smutny odbija się świat.
Czarno-biały, zwykły, ponury.
Bez barw.
Stoję sama pośrodku swych myśli.
Od zimnych odbjiam się ścian.
Na wiecznie lodowej pustyni.
Bez uczuć, bez pragnień,
Bez praw.

18 362 wyświetlenia
147 tekstów
43 obserwujących
  • LadyDiamente

    22 September 2010, 15:58

    piękny.

    nie rymowany, ani sylabiczny, ale b. fajny :)

  • honey_007

    24 April 2010, 23:28

    Cóż tu dużo mówić, by nie ująć uroku Twoim słowom...
    Gratuluję, piękny wiersz :)

  • marka

    24 April 2010, 20:47

    Dobre!!!
    Uchwycony nastroik, rozpacz.
    To powinien zawierać wiersz.
    Pozdrawiam
    Marka