Menu
Gildia Pióra na Patronite

wyprawa

Księżyc już mi dzisiaj nie wystarcza...
sięgam wyżej, dalej - błądzę wśród gwiazd,
gdzie odległa galaktyczna tarcza
swym absolutnym chłodem godzi w nas.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!