Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krzywda

krzywda
w białych rękawiczkach
żeby się nie pobrudziła
bez linii papilarnych
nie ma winnego

słodziutka
kochana
trzymająca w rękach sztylet
osoba ci bliska
i gnijesz trupem

z miłości
z zazdrości
i nie podobne
a ty nieczujny
czy to zniesiesz

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!