Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezsilność

Krzyczę w duchu, jak opętana.
Zniewolona w łańcuchach ludzkiej nienawiści.
Niezdolna do naprawiania błędów.
Zatopiona we własnych niedoskonałościach.
Lękająca osobistych marzeń...

Bezkresne potępienie dla samej siebie.
Skrwawione bezsilnością dłonie.
Naderwane resztki godności.
Wyrzucone na bruk ideały.
Znienawidzone wizje świata..

861 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!