Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pouczenie.

Krzycz
ile w płucach sił
i domagaj się
co twoje
lecz i słuchaj w ciszy

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Malusia_035

    6 October 2014, 14:19

    Ładny podoba mi sie ;)

    Pozdrawiam Cieplutko :)

  • Kamil Borkowski

    5 October 2014, 23:44

    ja nie krzyczę, mam dosyć tego ciągłego darcia ryjów wokoło...