Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kruszę się jak kostka lodu

Topię się

Chcę nie być

Zniknąć gdzieś

I odejść tak daleko

Gdzie nie złapią żadne myśli mnie

Już nie będzie nas

Minął już nasz czas

Dobrze to wiem

Serce nie chce pogodzić się

Czy opuści mnie ta myśl

Może kiedyś

Może jeszcze

Rozum mówi nie

25 652 wyświetlenia
179 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!