Menu
Gildia Pióra na Patronite

ułudą żyje człowiek

krucha jak filiżanka
uszczerbałam się na miłości
ostrych kantach
poraniłam do krwi
palce pod zamaskowanymi
kolcami
brakiem słów i ciszą
zadrgało moje wnętrze
dobranoc, kocham
dwukropek i gwiazdka
maskowane upośledzone
relacje
tych dwojga
co dwiema połówkami
jednego jabłka
nie są

531 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
  • 19 September 2015, 11:09

    dzięki :)

  • Cris

    11 September 2015, 00:02

    zatrzymał mnie...porusza.

  • 10 September 2015, 23:19

    Dobry tekst ;)