Menu
Gildia Pióra na Patronite

kropelka.

Kropelka w oku
delikatnie błyszczy się o zmroku.
Bierze nogi za pas
i slalomem spływa przez twarz.
Mała łezka, a tysiące smutków,
skrywających się - po cichutku.
Chcą uciec w swawole,
a wracają w błędnym kole.

5323 wyświetlenia
50 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!