Menu
Gildia Pióra na Patronite

zdeptane uczucia ( jak liście )

Kroczek za kroczkiem,
jak myśl za myślą.
Jesienna melancholia
i ja.

Spacerujemy depcząc marzenia,
upadłych liści.
Pod ręką trzymam,
kajet uczuć kolorowych,
nie pozwalam mu się otworzyć,
upajając się bezuczuciową,
szarością jesienni.

72 097 wyświetleń
610 tekstów
12 obserwujących
  • krysta

    27 November 2015, 10:58

    podoba się...a śnieg już pojawił się...pozdrawiam.
    :)

  • cytlopka

    26 November 2015, 22:23

    a no faktycznie - magia uśmiechu nastanie :)
    dziękuję

  • CЯuelCOMA

    26 November 2015, 22:22

    Oczywiście że ma. Poza tym świąteczny klimat wpłynie na nas lepiej niż szarość jesieni...

  • cytlopka

    26 November 2015, 22:18

    już nie będzie szaro ale biało, ale czy to ma znaczenie?
    pozdrawiam.

  • CЯuelCOMA

    26 November 2015, 22:17

    Już niedługo zima więc głowa do góry ^^ Znikną deszcze pojawi się śnieg. Pozdrawiam gorąco :)