Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łowca

Kroczę za tobą jak cień
Nawet nie oglądaj się
Nie zobaczysz nigdy mnie
Tak. Uciekaj śmiało
Czas na zabawę z nową ofiarą
Moja klinga czeka na krew
Już słyszę jej głośny zew
Pośród drzew, nie schowasz się
Biegnij dalej, nakarm mnie
Ciągle mało
Strach to twoja słabość.

4077 wyświetleń
42 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!