Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Niedorosła(m)"

Kreślę piórem krzywe znaki
Dla niepoznaki w żart obracam się
Czy tak ma wyglądać życia sen(s)?
Niedorosła(m) do życia na szczycie
Nie obudziłeś jej - mnie o świcie
Ja Twoje żebro wyrwane przed rankiem
Z Tobą spędzę życie - Tyś mym wybrankiem
Więc kochaj póki czas - instrukcje znasz
Ludzie odchodzą zbyt wcześnie...
Jeszcze nie ten czas - łąki ukwieconej
Majem kochaj bzem niewinnym
Lutym chłodnym mroźnym zimnym
Tyś tej miłości winny.....
Kochaj póki czas już dorosła Miłość w Nas

30.01.2022
15:00

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!