Menu
Gildia Pióra na Patronite

kręci mi się w głowie
kołowrotek myśli
to wzbijają się jak ptaki
to pociskami spadają
kołowrotek zdarzeń
nadszedł czas bez-marzeń

zostały tylko kolory i smaki
mam piękną falbaniastą suknię
jest zimno
na szczudłach chodzę
ktoś pociąga za sznurki
steruje mną...

kręci mi się w głowie
serce skołowane
dłonie plączą się bez-wiednie
niebo otwiera się nade mną
rzucam pierwsze życzenie
i ktoś rozpala ognisko...

tak blisko...

22.11.2021, 23.44

33 829 wyświetleń
283 teksty
28 obserwujących