Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prometeusz

Kradnę Niebu Plon
W ludzki ugór sieję
Ziarno pokoju

Wyobraziłem sobie
Ludzkość bez krzty chciwości

Poganiam Niebo
Natychmiast spełnia modlitw
Dobra pragnienia

Prędko tworzy miłość
Co omija za(szczyty)

297 825 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!