Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

otwarte złamanie

kości
zostały rzucone

jesteś częścią mnie
morze
falochronem

ale nie tą która daje deszcz

17 801 wyświetleń
178 tekstów
95 obserwujących
  • Papillondenuit

    19 March 2013, 17:30

    hmm... morze ;)

  • giulietka

    18 March 2013, 18:21

    a może głęboka...
    ;)

  • Papillondenuit

    15 March 2013, 16:51

    taka miniaturka nie może być wielka ;)