Menu
Gildia Pióra na Patronite

Depresja ?

Koniec-nie będę już pisać.
Nie dla mnie to bazgranie...
Czy to brak weny?
Czy też załamanie....?
Głowa boli-rozum odbiera,
serce w krtań podchodzi...
życie ciągle nas zawodzi....

Chcę krzyczeć!Wyć!
Bo... nie chce mi się żyć?
Czy to brak weny?
Czy to załamanie?

Czy też.....rozpaczliwe o pomoc wołanie?

Spoglądam wstecz...
i nie widzę nic takiego
w moim życiu szczęśliwego....

55 170 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!