Menu
Gildia Pióra na Patronite

*'*'*'*

Kolorów mam wiele
Chcesz? To się podzielę
Uśmiech też Ci mogę dać
Nie będziemy w miejscu stać

W moim "pociągu zdarzeń"
Mogę zabrać Cię do marzeń
Tych najskrytrzych
Z głębi serca
Pociąg w nich się wnet rozpędza

I dojeżdża do swych marzeń
Co składają się z różnych zdarzeń

11 816 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących