Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas...

Kolejny rok mija,
wciąż się coś zmienia.
Przewijają się znów
te same życzenia.

Budzą się nadzieję,
rodzą się marzenia.
Czekają zmiany i
nowe wspomnienia.

Dwunastka za jedenastką
zmierza ku wieczności,
by zastygnąć w tę noc
z uśmiechem radości.

...wciąż przemija.

Szczęśliwego Nowego Roku.

147 706 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    24 January 2012, 14:09

    hm..xD możliwe..xD

  • LiaMort

    22 January 2012, 20:27

    Thank you. ;)

  • Tygrys

    22 January 2012, 19:39

    Nice:)