Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Znaczenie Nowego "

Kolejny dzień
31/12/2020
Kończący rok
Nowy tydzień
Miesiąc - rok
Nowe życie
Inne - ciekawsze
Radością nasączone
Szczęśliwe kolorowe
Znaczenie ma
Uśmiechnięta twarz
Radość serca
Twój wzrok
Dłoń...wiersz...
Obraz...obłok...
Melodia duszy
Znaczenie ma
Nowy Ty
Nowa Ja
Nowy Rok
Lepszy...ciekawszy
Znaczenie ma
Kiedy...
Ty i Ja
To My
Ciiiiiiiiii

05:19

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!