Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

zdarza mi się (za)tęsknić

kolejne lato tak pięknie kwitnie
burza piorunami ciska
tęsknie do ciebie

myśli tłuką się po głowie
warczą jak bezpańskie psy
serce na rozdrożu

łąką zarosły ścieżki
nie odszukamy się

oczy ślepe uszy głuche
próżno pisać wiersze
kiedy świat na krawędzi

A

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!