Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Kolczasty promień
Światła uśpiony
Pod burzą twych uścisków

W ciszy drzemie
Nieokiełznany
Żal

Dotyk twych nadgarstków
Na moim ciele
Zamknięty

Pajęczyna słów
Utkana z oddechów
Wzajemnych
Odziana sztyletem gniewu

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 1 January 2023, 23:06

    Bliskość bolesna, niechciana... wciąż nie wymazana...
    Trudny tekst, ale ciekawy...
    Pozdrawiam noworocznie. :)