Menu
Gildia Pióra na Patronite

tkwienie

Kochasz mnie,
lecz gdy patrzy ona
jestem niekochana,
niezauważona.

Tęsknisz do mnie,
wyglądasz przez szyby,
lecz gdy ona obok,
Ty tęsknisz na niby.

Czekasz,
aż przyjdę do Ciebie,
zabiorę cię od niej
i wezmę do siebie.

Tkwisz tak
w swoim zakłamaniu,
lecz gdy ona spojrzy
toniesz w zakochaniu...

710 wyświetleń
12 tekstów
1 obserwujący
  • 6 November 2019, 19:44

    Bo... MY
    się nie dzieli przez trzy...
    Pozdrawiam :)