Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prosto.

Kochany Mój
Nawet jak Cię mam
to i tak jestem
nosem przyklejona do szyby swych Marzeń.

Nie miej mi tego za złe,że lubię
SAMA
szukać na końcu tęczy
garnka ze złotem.

Twoje ramiona nauczyły
mnie
że uścisk nie może
trwać wiecznie.

Czasem po prostu
nie wypada
żyć
nie swoim życiem.

22 534 wyświetlenia
262 teksty
48 obserwujących
  • zugimihau

    10 October 2012, 12:05

    fajne:) takie..nie wiem jak to ująć:) wieloznaczne:)

  • 10 October 2012, 12:05

    Piękne...
    Pozdrawiam. :)