Menu
Gildia Pióra na Patronite

kochany
czy nie pora uwierzyć w
przeznaczenie?
bo wierność nas już nie połączy
na wieki
pytam
na wieki
razem
czy osobno

może uwierzmy
a może ja uwierzę za dwoje

2902 wyświetlenia
21 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!