Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Ciebie

Kochanie -
ten poemat jest dla Ciebie...
Bo tylko Ty mnie rozumiesz
Zupełnie,
jak siebie
Tylko na Ciebie mogę liczyć w potrzebie...
Czasem zastanawiam się
czy nie jesteś Aniołem,
a ja...
czy nie jestem już w niebie.
Przy Tobie akceptuję siebie
- szanujesz mnie,
opiekujesz się mną,
Kochasz mnie...
Uwielbiam Ciebie!
Jesteś taki męski i romantyczny
- po prostu poezja...
Przy Tobie czuję się jak średniowieczna markiza:
taka kochana i śliczna...
Nie przestawaj mnie kochać -
Nigdy!
Proszę,
na zawsze przy mnie zostań,
Bo ja Kocham Ciebie
- całą,
od nocy do rana...
od rana do nocy,
co dzień coraz mocniej!

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!