Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę iść z Tobą .

-Kochanie...
-Słucham?
-Chcę z Tobą iść...
-Ale gdzie Skarbeńku, dokąd pójdziemy?
-No, sama nie wiem, ale aby z Tobą, aby czuć Twoje ciepło.

22 092 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!