Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do -M

Kocham Cię
Tak, jak słońce kocha blask nieba porannego.
Kocham Cię
Tak, jak róża kocha być podziwiana przez każdego.
Kocham Cię
Tak, jak ocean kocha każdą wody kroplę.
Kocham Cię
Tak, jak zima kocha utworzone przez siebie sople.
Kocham Cię
Tak, jak wiatr kocha włosy rozwiewać.
Kocham Cię
Tak, jak słowik kocha śpiewać.
Kocham Cię najbardziej na świecie,
Chyba wszyscy o tym wiecie.

9238 wyświetleń
77 tekstów
22 obserwujących
  • Leeni

    12 June 2011, 13:58

    Dziękuję :)

  • 12 June 2011, 12:04

    Po takim wiersz rzeczywiście wiemy :))
    Piękny :)

    Pozdrawiam
    Wiktoria