Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pragnienie

Kochaj mnie, kochaj bezwzględnie jak dziecko.
Kochaj mnie, kochaj liryczną pieśnią.
Kochaj mnie, kochaj szarą codziennością.
Kochaj mnie, kochaj tak aby bliskość była wiecznością.
Kochaj mnie, kochaj tak by dzień sprawiał przyjemność.
Kochaj mnie, kochaj spojrzeniem, żywszym niż namiętność.
Kochaj mnie
po prostu.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
  • 7 January 2013, 19:24

    Dziękuję, ten tekst jest małym kawałkiem mnie. Dobrze, że ktoś go kocha :)