Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Kochać Cię nie znoszę,
Proszę podaj mi kalosze,
Pójdę i w kałuży zapomnę,
Chcę mieć znowu serce przytomne.

2109 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
  • zielarka1

    30 November 2012, 14:20

    Pięknie dobrane słowa..

    czekam na deszcz .