Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trzecia trzydzieści trzy.

Koc nie odda ciepła
Które noc zabiera
Brwi niebieskie
I kreskę
I jeszcze
I jeszcze
I włosy Twe anielskie
Zabiera chłód braku Słońca
Nie znajdę pomocy w kocach

Więc proszę Cię o słowa ciepłe
Że zależy Ci
Na utrzymaniu mnie w piekle
Kiedy zimno mi
I myśli nie grzeją
O uśmiechach które kryją
Się w życiu poza celą
I o wilkach co wyją

Wilki
I Ty z radiowozem
Dla nich nikim
Dla Ciebie tylko słowem

36 494 wyświetlenia
369 tekstów
41 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!