Menu
Gildia Pióra na Patronite

Klatka po klatce
Całe życie klęka przed oczami
Upada na kolana, w dłonie wbija kamienie
Brzemię dzisiejszego świata
Niedoskonałe udające doskonałe pokolenie

Tworzą nożem bransoletki na rękach nożem
Uwięzieni w sieci jak ofiara pająka
Oczy wbite w ich twarz, jakby byli intruzami
Brzemię dzisiejszego świata

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • zugimihau

    7 December 2011, 00:42

    dziekuje:)

  • Pytia

    6 December 2011, 23:38

    zabójcze wersy.....................BRAWO!

  • Archangel_Marco

    27 November 2011, 16:54

    Nie pomoże płacz, to pomoże ogień
    Wielka wojna, okupiona zdrowiem...
    Zryw pełen goryczy, płonie w nieboskłony
    Przed fałszywym bogiem świat bije pokłony...

  • Archangel_Marco

    27 November 2011, 16:52

    Jak dla mnie, to świetnie napisane.