Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kim dla Ciebie jestem

Kim dla Ciebie jestem,
i ile dla Ciebie znaczę?
Chciałbym odejść,
ale chyba sobie tego nie wybaczę
Pozostać tez jest tu ciężko,
wiesz ze nic nie możesz zrobić
Gdy starasz się na marne
i nie możesz jej zdobyć
Nie jest łatwo iść droga samotnika
Tak to z tego wszystkiego wynika
Tyle problemów i dylematów,
błędnych decyzji,wzlotów i upadków

9232 wyświetlenia
51 tekstów
1 obserwujący
  • krysta

    26 April 2014, 10:56

    Dylemat sam nie rozwiąże się, musisz podjąć decyzję...powodzenia !
    pozdrawiam :)