Menu
Gildia Pióra na Patronite

Najlepiej żyć wprost niż być niedomówieniem

Kim jestem?
Przy tobie
Najlepszym
Bez ciebie
Ubogim
Posypała się
Silna dusza
To nie słabość
To świadectwo
Jak wiele znaczysz
Dla mnie

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
  • Tomasz M.

    20 June 2020, 09:39

    Najlepiej ;)

  • kati75

    19 June 2020, 17:09

    Najlepiej prosto z serca😉