Menu
Gildia Pióra na Patronite

KIM?

Kim jestem bez ciebie?
kim jestem przy tobie?
kiedy jestem soba ?
kiedy soba byc nie moge?
kiedy mam prawo głosu?
kiedy glos zostaje mi zabrany?
czym jest dotyk ?
czym bez dotyku się staje?
kim jestem ja?
kim jestes ty ?
kim jestesmy w słowie my?

36 732 wyświetlenia
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!