Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 3 October 2022

kim jest ten człowiek
przecież się widzimy

bawi mnie gdy pędzi
po poręczy czasu i uparcie
nie raczy się zatrzymać

przeczuwa - przejazd minie
bez echa i on
nie odkryje jak mu na imię

kim jest ten człowiek
w lustrze

21 191 wyświetleń
266 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!