Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kilka Słów

Kilka słów
mogę mówić?
Mów

Za oknem nów
W sercu znów
głęboki, głęboki
rów.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
  • yetick

    28 June 2021, 07:04

    Przestań tu szlochać
    Kwiatki w rękę
    Rów zakopać.. 😉

  • sprajtka

    27 June 2021, 16:15

    M.rowie słów mów 😁
    Ów nów znów
    Boki bolą głęboko
    Jest spoko 😁