Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Kilka jabłek w kolorze słońca
Rozświetlają mroki nocy
Czekając na usta spragnione
Myślę że chcą być zjedzone
Zegar wybija trzecią godzinę
Przerywając smutną ciszę
Książki nie dowierzają faktom
Zabrakło wzroku dotyku dłoni
A czas nadal goni - życie ucieka
Pomimo że zabrakło Człowieka.

16.10.2021
03:12

281 873 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!