Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieistnienie*

Kiedyś będę dla ciebie
mało znaczącym epizodem
kartką zapisaną włożoną
głęboko na dno szuflady

może krótkim tchnieniem duszy ulotną
chwilą zatopioną w obecności słów
szeptem niepewnego serca zagubionym
w szafirowych błękitach oczu twych
https://www.youtube.com/watch?v=qmqruqnj99M

65 923 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    19 March 2019, 08:03

    Witam Was serdecznie;-)
    Lubię pisać smutkiem Karolcia;-)
    Tego nie wie nikt;-)pozdrówka Smoku;-)
    Onejko ludzie wrażliwi zawsze dostają po tyłku niestety ,pozdrawiam ;-)

  • onejka

    17 March 2019, 20:46

    Takie jest życie. Ludzie zbyt łatwo wierzą emocjom :(

  • 15 March 2019, 19:43

    Może nie?...
    Śliczne.
    Pozdrawiam. :))

  • 15 March 2019, 10:34

    Smutnie, ale pięknie