Menu
Gildia Pióra na Patronite

42#

Kiedyś
życzyłem sobie wszystkiego dobrego
z okazji urodzin
oglądałem duże drzewo za oknem
i liczyłem jego lata
życie było prostsze
jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki
czasem widziałem za oknem
gołębia
który większość czasu przesiadywał na dachu
a czasem znikałem
na pewien czas
w odległych krainach.

16 482 wyświetlenia
234 teksty
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!