Menu
Gildia Pióra na Patronite

~*~Kiedyś przypadkiem~*~

Kiedyś tak przypadkiem
Wpadła Tobie w oko
I wbiła się cierniem
W Twe serce głęboko

Chciałeś ją wyrzucić
Lecz się oszukujesz
Rozum Twój przegrywa
Bo sercem coś czujesz

Czy to tylko urok
Lub może kochanie
Wciąż sen z oczu spędza
To samo pytanie

Może jej pozwolisz
By Cię pokochała
W cząstce Twego serca
Na zawsze została.

109 621 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • misiek45

    19 August 2013, 20:54

    Dziękuję sercem kochani i dobrej nocy Wam życzę :)

  • słoneczniki

    19 August 2013, 12:11

    Uroczy, lekki wiersz

    Pozdrawiam z uśmiechem

  • krysta

    19 August 2013, 10:19

    Uroczy wiersz...serce czuje, rozum wie - drogi plątają się...
    Pozdrawiam miło :)

  • Pechowa_

    19 August 2013, 08:44

    Cudowny wiersz ;)
    Takie przypadki to i Ja znam ;)
    Buziaki.

  • SzaryWilk

    19 August 2013, 07:52

    Wato było wstać wcześniej dla takiego wierszyka ((:

  • I.Anna

    19 August 2013, 07:23

    Jakże się stęskniłam za byciem tutaj i za Twoimi melodyjnymi utworkami. Bardzo ładny wiersz.
    Pozdrawiam serdecznie.