Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sponsalia

Kiedyś Panna zapytana o rękę
Ucieszyła się mocno i zrzuciła sukienkę

Widząc to kawaler zadowolony W mig zębami zdjął pantalony

Warkocz tej dziewczyny długim niczym ogon
Młodzieniec niechaj szybko załatwi samogon

Figle, hece, grzechy nie pochwalne
Będzie teraz kłopot, dziewczę jest ciężarne

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • 21 January 2022, 05:24

    Wie to każdy pisarz, poeta i nie ma mu, co zazdrościć,
    ręka, to najczęściej wykorzystywany organ... w miłości ;) :D
    Dobrego dnia. :))

    od M44G
    • M44G

      21 January 2022, 10:48

      Dziękuję bardzo Tobie też Dnia miłego