Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś obejmę cię
Wtulisz we mnie swój lęk
Cichutko powiesz - nie
I utkniesz w tym śnie

Kiedyś zapytasz mnie czy wiem
Nie cofnie się twój cień
Uśmiechem dotkniesz moich warg
I wstanie nowy dzień

12 304 wyświetlenia
150 tekstów
7 obserwujących
  • zapach_bzu

    6 July 2015, 12:37

    "Wtulisz we mnie swój lęk" - to mnie ujęło.

  • 6 July 2015, 12:28

    Cieszę się , że właśnie Tobie się podoba ;))

  • 6 July 2015, 10:11

    Bardzo zmysłowa wizja przyszłości:)