Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z nadzieją w sercu

Kiedyś będziemy razem
to już tylko chwil kilka
wleczących się jak ślimak po deszczu

nasz deszcz już przestaje padać
zobaczysz,
zaraz wzejdzie słońce
da nam nową nadzieję
ukaże się tęcza

a pamiętasz najdroższy?
jak kocham oglądać wschody słońca,
rześkie poranki dają tak wiele możliwości,
myśli, uśmiechu, nadziei

i wiesz co najdroższy?
dla nas słońce nigdy nie zajdzie
dla nas istnieją tylko poranki

208 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
  • Wojtek S.

    19 May 2020, 20:50

    Niebanalne i wzruszające. Przywołuje przyjemną nostalgię na wspomnienie czasów młodości i pierwszego zakochania.....