Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Kiedy zrozumiesz moją poezję,
Usłyszysz moją melodię.
Poznasz mnie naprawdę.
Tylko czy na pewno tego chcesz?

To co odkryjesz może być trudne...
Trudne do zapomnienia.
Możesz o mnie nigdy nie zapomnieć,
a przecież będziesz musiał.

3093 wyświetlenia
24 teksty
1 obserwujący
  • Odys syn Laertesa

    23 March 2021, 17:52

    Musiał nie musiał, poznawać przez poezję zawsze niebezpiecznie jest... Plus za ostrzeżenie, i za możliwość przeczytania... Człowiek który tam mówi wart zapamiętania. Pozdrawiam ✋