Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do następcy

Kiedy wyjdziesz,
na przeciw,
Z tłumionego krzyku,
Z nieotartych łez,
Zupełnie nieproszony,
Kiedy już nie będę Cię szukać,
Kiedy już nie będę Cię potrzebować
A Ty staniesz przede mną
By trzymać moją dłoń,
By poskładać mnie w całość
Proszę,
Nie pozwól mi uciec,
Nie pozwól mi zwątpić,
Że przecież warto mnie kochać

12 348 wyświetleń
98 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!