Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kiedy...zielono mi "

Kiedy więdną myśli
Przez chwilę
Kiedy łza lśni
Przez sekundę
Latem gorącym
Dusza milczy
Nie pytaj o nic
Czas ciszy...
Tęsknota moja
Taka zielona
Miłość dojrzewa
Krzyczą drzewa

Dla Przyjaciela...

281 875 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!