Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Czuły wzrok "

Kiedy Wenus i Mars
Dwa krążące ciała
Stopią się w jedno
...?
Kiedyś to nastąpi
Wiem to na pewno
Ich czuły wzrok
...
Uniesieć moc
Bukiety słów
Gotowi są już
...
Marzenia spełniają
Na siebie czekają
I stają się
...
Za dnia i w noc
Przez cały rok
Ty i Ja...My
...
Życie jak bajka
To nie sen
Staliśmy się

...
A może śnię
13.06.2021
23:00

282 086 wyświetleń
2737 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!