Menu
Gildia Pióra na Patronite

?MOJE BEZDYPLOMIE

Kiedy urodze jo sie od nowa
Pusto jak beczka bedzie ma głowa
Wcale się kura nie bede uczył
Tylko po we wsi jak psisko włóczył
Bo nie chce zostać jakim doktorym
Abo jak Galek, no, profesorym
I podstawowy nie skuńcze szkoły
By nie być takim jak te bandzwoły.
Bo kto mo we łbie jak w dziurze pusto
Ty śmiało może spoglundać w lustro.

51 605 wyświetleń
595 tekstów
70 obserwujących
  • RozaR

    25 February 2016, 19:29

    No i gitara -
    Sabą być - a nie balonem

  • Sierjoża

    25 February 2016, 16:25

    A wiela mosz kuntuw?