Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostałeś sam

Kiedy upadasz,
świat bezczelnie
śmieje Ci się w twarz.
Zostajesz sam,
upadniesz sam.

I słychać tylko
Twój cichy płacz,
zostałeś sam,
w ciemności sam!

Ale Słońce znów
wstanie rano
by życie zbudzić ze snu.
Nie oglądaj się,
zamknij oczy i
wstań...

987 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
  • Sheldonia

    6 October 2012, 20:45

    Podoba mi się, tak optymistycznie... a to rzadkość. Pozdrawiam:)